вівторок, 30 липня 2019 19:01

Опухла шия, знепритомніла — у полтавки діагностували лімфому
7

У полтавки Инни Яременко діагностували лімфому - потрібна допомога
Фото: Facebook
У полтавки Инни Яременко діагностували лімфому - потрібна допомога
У полтавки Инни Яременко діагностували лімфому - потрібна допомога
У полтавки Инни Яременко діагностували лімфому - потрібна допомога
У полтавки Инни Яременко діагностували лімфому - потрібна допомога

На початку липня у полтавки Інни Яременко розпухла шия, дівчина почала непритомніти. За декілька тижнів лікарі діагностували злоякісну лімфому в грудях (рак лімфовузлів).

Хвороба швидко прогресує, розповів Gazeta.ua хлопець Інни Олег Павлюк.

"У Інни спочатку розпухла шия, збільшилась вена. Ми пішли до полтавських лікарів — одразу сказали, що у нас тромбоз, і направили на КТ. Уночі Інна вставала у вбиральню і знепритомніла. Розбила ніс та травмувала руку. Поклали в реанімацію 3-ї клінічної лікарні, що на Південному вокзалі. Вранці ледь довезли на КТ, бо постійно непритомніла. Там виявили пухлину і пояснили, що вона давить на вену. Звідти ми поїхали в онкодиспансер, її там два дні прокапали і шия трохи стухла. Лікарі нас направили в Київ в Інститут раку, де зробили біопсію. Два тижні очікували результатів. Виявили пухлину у передньому середостінні", - розповів чоловік.

Лікарі зазначили, що такі лімфомі не оперують, бо розвивається довкола судин та вен. Дівчині назначили хіміотерапію і променеву терапію. На лікування у Києві потрібно щонайменше 260 тис. грн. Проте сума може бути і більша.

"У державній лікарні кажуть, що ліки є, проте не знають, коли закінчаться. Один укол коштує 40 тисяч гривень. Плануємо звернутися до приватної клініки. На відміну від державної ,там пообіцяли показати сертифікати на ліки. Також у приватній лікарні дали 95 відсотків на одужання, а в державній — 80. Вибачте, але ці 15 відсотків грають чималу роль. Це ж життя людини", - пояснив Олег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені застерігають: говорити пошепки шкідливо

Молода пара заощаджені гроші вже витратила на дороговартісні аналізи. Друзі та рідні просять небайдужих допомогти врятувати життя дівчині.

Приватбанк: 5168 7422 2043 4017 Яременко Инна
Монобанк: 5375 4141 1147 5819 Павлюк Олег (хлопець Інни)

Американські вчені з Університету Темпл розробили новий метод лікування ракових пухлин. Створили комбінований препарат для накопичення мутацій у злоякісних клітинах, які самознищуються.

Зараз ви читаєте новину «Опухла шия, знепритомніла — у полтавки діагностували лімфому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають