пʼятниця, 08 листопада 2019 11:17

Онкохворій полтавці потрібна допомога

Онкохворій полтавці потрібна допомога
Юлыя Волощук разом з донькою. Фото: Facebook

Мешканці Полтави Юлії Волощук необхідна допомога у зборі коштів на лікування.

Жінка хворіє на Лімфому Ходжкіна, про яку дізналася у 2018 році.

Юлія має доньку, організовує поетичні вечори у Полтаві і має активну громадянську позицію.

Друзі про неї кажуть, що Юлія позитивна, добра і любляча. Просити про допомогу не звикла, тож за неї це роблять близькі.

"Сьогодні я запропонував Юлі в чаті написати цей пост. Вона писала відповідь так довго, що в мене вже майнула думка – чи не образилась? Ні, не образилася. Просто… Юля за рік так і не виробила рефлексу спокійної реакції на допомогу – їй трошки незручно, вона перепрошує, шукає слова, про себе думаючи, як вони будуть прочитані. Та як вони будуть прочитані, сонечко, якщо тут і не треба слів, якщо все є на фото. Разом із дитиною, яка днями відзначила свій день народження без мами – бо мамі саме пересаджували кістковий мозок, потім була температура, потім… ну, словом…", - написав полтавець Сергій Осока на своїй сторінці у соцмережі.

Прикріпив Сергій Осока до публікації і номер картки, на який можна надсилати допомогу - 5168742224348270, Волощук Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочемо спростувати інформацію": сім'я Заворотнюк зробила заяву

Уляна Супрун розповіла про "чоловічі хвороби" - рак простати і рак яєчок, і назвала симптоми для своєчасного виявлення хвороб, щоб проблему можна було вирішити без ускладнень.

Зараз ви читаєте новину «Онкохворій полтавці потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі