неділя, 13 жовтня 2019 10:44

"Не дивуйтеся, якщо вам напише герой книги" - Макс Кідрук показав новий роман
5

Український письменник Макс Кідрук розповів на Черкаському книжковому фестивалі "Перехрестя культур" про свій новий роман із доповненою реальністю "Доки світло не згасне назавжди".

Глядачі вщент заповнили зал презентації у місцевій філармонії. Зібралося близько 300 шанувальників Кідрука.

Макс Кідрук показав новий роман із доповненою реальністю
Фото: Facebook/Дар'я Роженкова
Макс Кідрук показав новий роман із доповненою реальністю
Макс Кідрук показав новий роман із доповненою реальністю
Макс Кідрук показав новий роман із доповненою реальністю
Макс Кідрук показав новий роман із доповненою реальністю

"У романі йдеться про взаємини сестер Рути й Індії. Не дивлячись на незвичні імена, вони проживають цілком буденні життя. Індія навчається на лікаря, Рута закінчує 11 клас. Усе раптово змінюється, коли гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються. І саме тоді Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. У них бачить темні химери, блукає покинутими містами", - говорить Макс Кідрук.

Роман "Доки світло не згасне назавжди" має 512 сторінок та мобільний додаток. Аби він працював варто сканувати спеціальні знаки на сторінках книги.

"Твір абсолютно самостійний, додаток не доповнює його, а розкриває зміст із зовсім іншого кута. Його створили через банальну причину - залучити до читання більше молоді. У додатку можна візуально відслідкувати місце, де розгортається описана подія. Крім того, за допомогою нього можна спілкуватися із героями книги в чаті. Цей чат не шукайте в додатку, його немає. Він з'явиться, коли проскануєте піктограму в тексті про того чи іншого персонажа, і лише тоді, коли вам необхідно щось обговорити із ним. До речі, не думайте, що якщо у чаті вам ніхто не відповідає день чи два, то діалог завершився. Вам можуть написати і через місяць, і серед ночі", - продовжує письменник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не люблять російськомовних та їдять асфальт: Антін Мухарський розповів про чорнобильських мутантів

На фестивалі книгу продавали за 124,9 грн. Також Макс Кідрук анонсував вихід нової історії "Нові темні віки". Каже, що найближчі роки не їздитиме містами України із презинтаціями, бо весь час присвятить написанню книги.

Більше 500 людей відвідали відкриття третього Черкаського книжкового фестивалю "Перехрестя культур". Захід розпочався о 16:00 в приміщенні філармонії й триватиме протягом 11, 12 й 13 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Не дивуйтеся, якщо вам напише герой книги" - Макс Кідрук показав новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі