понеділок, 04 березня 2019 04:15

Назвали найкращі школи

Назвали найкращі школи
promin.cv Назвали найкращі школи Вінниці

Цього року знову оцінили рівень конкуренції та академічні успіхи випускників шкіл.

Український журнал "Фокус" склав рейтинг "100 кращих шкіл України". Цього разу до нього вперше увійшли дві вінницькі школи.

Дані рейтингу грунтуються на результатах зовнішнього незалежного оцінювання. На 62 місці опинився Вінницький технічний ліцей з середнім балом ЗНО 170,13.

Фізико-математична гімназія №17 посідає у рейтингу 91 місце з середнім балом ЗНО випускників 167,51.

Минулого року навчальні заклади Вінниччини до рейтингу не потрапили.

Якщо говорити загалом про школи Вінниці, то по результатах ЗНО та олімпіад найкращими є школа №1 та №7.

"Щороку вони міняються місцями. То перша займає перше місце, то сьома. Також до шістки шкіл потрапили школи № 23, 4, 6, 2. Ці школи мають найбільшу кількість переможців в олімпіадах та конкурсах, а також показують найвищий рейтинг ЗНО", - говорить Gazeta.ua керівник департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати вуз - думки фахівців

За рік вартість навчання в українських вузах зросла на кілька тисяч гривень. Її встановили з урахуванням інфляції та видатків на навчання.

На вартість навчання також впливає престижність навчального закладу, кваліфікація викладачів, спеціальність. Контракт у регіонах коштує дешевше, ніж у столичних.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі