вівторок, 16 липня 2019 10:28

Наша мотивація - зростання капіталізації країни - Голик

Наша мотивація - зростання капіталізації країни - Голик
Валентин Резніченко і Юрій Голик

Юрій Голик, радник екс-голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка, в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня" заявив, що головним мотивом в реалізації сотні проектів в області було зростання капіталізації країни.

"Ми бізнесмени, і ми хочемо працювати і жити в заможній країні. Наша мотивація - зростання капіталізації країни. Не більше і не менше. Будь-який бізнесмен розуміє, що є капіталізація його компанії. Капіталізація будь-якого бізнесу залежить від країни, в якій він ведеться. Багата і розвинена країна, великий ринок, багато споживачів - високо оцінений бізнес. І навпаки", - сказав Голик.

Зараз, коли Резніченко та його команда пішли у відставку, Голик зазначає, що підсумки їх роботи та досвід викликають інтерес у багатьох людей і команд, які перебувають зараз в держуправлінні.

Згідно зі звітом команди Резниченка за 4,5 роки роботи, вона побудувала і капітально відремонтувала сотні об'єктів в області: більше 500 доріг, 60 дитячих садків, десятки шкіл, 40 медичних закладів.

"Нам здавалося, що у фокусі уваги всіх завжди Київ і центральні органи держвлади, і що нікому немає діла до того, що відбувається в окремо взятій ОДА. Але виявилося, що наші результати багатьом цікаві, як і наш досвід. Розумієте, ми менеджери, не політики", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Наша мотивація - зростання капіталізації країни - Голик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі