вівторок, 25 листопада 2014 14:24

Нардеп від "Блоку Порошенка" зірвав сесію Полтавської міськради

Нардеп від "Блоку Порошенка" зірвав сесію Полтавської міськради
http://vpoltave.info

 Нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін сьогодні зірвав сесію Полтавської міськради, яка проходила під головуванням мера Олександра Мамая. Каплін вимагав від мера виконати рішення однієї з попередніх сесій та виділити для солдатів АТО 3 мільйони гривень.

  Сергій Каплін підійшов до мера та після короткої суперечки висмикнув у того мікрофон. Заявив, що всі входи до сесійної зали заблоковані активістами. Однак частина людей не схвалили дії нардепа та зустріли їх вигуками: "Ганьба!".

  "Коли Віктор Медведчук створював Український вибір, то активно листувався з Капліним. І Каплін підтримував Медведчука. Це людина у козлячій шкурі", - заявив Олександр Мамай.

 Приблизно за годину сесія продовжилася. На ній було прийнято рішення про позбавлення Йосипа Кобзона звання почесного громадянина Полтави. Частину питань депутати так і не розглянули, через напружену атмосферу у сесійній залі. Планується, що засідання продовжиться у четвер, 27 листопада.

 Нагадаємо, 18 листопада Сергій Каплін сокирою виламав двері до кабінету мера. Пояснив, Мамай має зрозуміти, що від людей у кабінеті не сховаєшся.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп від "Блоку Порошенка" зірвав сесію Полтавської міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі