пʼятниця, 18 жовтня 2019 12:20

Нардеп Горенюк приїхав в Одесу, щоб дати інтерв'ю

Нардеп Горенюк приїхав в Одесу, щоб дати інтерв'ю
Нардеп Олександр Горенюк розповів, що йому, нарешті, вдалося відкрити свою громадську приймальню в Суворовському районі

Народний депутат України по 136 мажоритарному виборчому округу (Суворовський район Одеси) Олександр Горенюк, нарешті, вшанував своєю присутністю Одесу. Велику частину часу з моменту обрання він зараз проводить в Києві.

Однак приїхав він у рідний округ, судячи з усього, не для вирішення нагальних проблем, а більше з метою самопіару - щоб дати інтерв'ю місцевому інтернет-виданню.

Народний обранець розповів, що йому, нарешті, вдалося відкрити свою громадську приймальню в Суворовському районі. За його словами це виявилося непросто, оскільки йому постійно чинять протидію, в тому числі і в Одеській мерії. Поскаржився молодий "слуга народу" і на "суворі умови виживання" у Верховній Раді, з якими йому довелося зіткнутися.

"Коли вони проходять по вузьких коридорах, то буквально відштовхують тебе і кажуть: "Дайте пройти". Потім вони знаходять жертв серед нових депутатів і починають переконувати, за які закони голосувати не треба. Це їх тонка робота і в цьому вони красені. Вони ходять по рядах, вибирають, кому що сказати", - поскаржився на долю Олександр Горенюк.

Також Горенюк зізнався, що, зіткнувшись з реальністю зрозумів - обіцянки, які давав виборцям, буде дуже непросто виконати. У своїй передвиборчій кампанії він ставив акценти на зміну інфраструктури спальних районів, вирішення проблем з транспортом, а також на поліпшення стану Чорного моря. А для всього цього потрібні системні зміни.

Поки ж народний обранець займається вивченням проблем, що існують в окрузі, по якому він випадково пройшов.

"Мене затвердили за програмою Зеленського LIFT вже в самі останні дні і затвердили саме по Суворівському. Я думав про всю Одесу, у мене не було якогось пріоритету в місті... Суворівський район - це ж не тільки селище Котовського. Котовського, Більшовик, Слобідка, Пересип, Крива Балка, Лузанівка, Куяльник, Жевахова гора - це все Суворівський район з багатьма проблемами", - зізнався молодий політик.

Розповів Олександр Горенюк, що в якості своєї роботи на благо одеситів пише довгі тексти - лонгріди, на тему "як перевлаштувати місто". Наприклад, в мріях Олександра винести всю промисловість куди-небудь за межі Одеси, а на Пересипу розмістити якісь університети: "До речі, одна з моїх ідей по Пересипу - університети. Експорт послуг - це один із пріоритетних напрямків у сфері освіти зараз. Я впевнений, що в Одесу люди будуть готові приїжджати вчитися через моря". Порт замінити на гавані для заходу круїзних суден. Загалом все зробити для зручності іноземців... Ось тільки при цьому одеситів кудись теж треба подіти, може виселити разом з промисловими об'єктами за межі міста.

До того ж він відхрестився і від своїх агітаторів, які вже кілька місяців не можуть отримати обіцяні ним гроші за роботу в штабі. Виявилося, що ці люди працювали не на нього, а на конкурента: "Люди постраждалі і я потерпілий. Схоже, що вся ця історія - підступи моїх конкурентів перед виборами. За тиждень до виборів до нас в офіс почали приходити люди і говорити, що хтось їм обіцяв гроші за поширення наших матеріалів. Але ми нікому не обіцяли платити і не платили. Моя кампанія була волонтерською", - заявив політик.

Ось такого мрійника отримали жителі Суворівського району в якості представника своїх інтересів в парламенті. Поки вся діяльність нардепа полягає тільки в його мріях, текстах і схемах... А реальні люди з реальними проблемами почекають.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Горенюк приїхав в Одесу, щоб дати інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі