пʼятниця, 21 жовтня 2022 12:29

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нам треба витримати" ‒ Данілов прогнозує складні місяці для України

"Нам треба витримати" ‒ Данілов прогнозує складні місяці для України
За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, найближчі два місяці будуть складними для України. Фото: rnbo.gov.ua

Найближчі два місяці будуть складними для України. Їх потрібно просто перетерпіти.

За цей час в Росії можуть набрати обертів бунти проти влади. Такий прогноз в ефірі національного телемарафону зробив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає Gazeta.ua.

"Буде важко, але нам треба пройти цей складний період. Він буде тривати десь місяць-півтора-два. Божевілля в голові цього Гітлера сучасності поселилося і не хоче звідти виходити. Нам просто треба зараз це витримати", ‒ сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче відкрити в Україні другий фронт – Кулеба

За його словами, Україна має дані розвідок про те, що ситуація в РФ зараз "неспокійна".

"Там поселився терор проти власного народу. Нещодавно з'явився указ Путіна щодо тих людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб всіх їх пов'язати кров'ю. У них там почалися всі ці протести. Ми їх прогнозували на листопад. Цей період на Росії вже почався. Ці кроки, які вони роблять, говорять про те, що впевненості у перемозі у них — нуль. Тому це кроки відчаю", ‒ розповів Данілов.

Він нагадав, що схожою була ситуація у верхівці нацистської Німеччини навесні 1945 року. Тоді Гітлер, перебуваючи в бункері "теж видавав якісь укази".

Російська Федерація продовжує перекидати своїх військових і техніку в Білорусь. Україна готується до "певних загроз" із півночі й знає, як на них реагуватиме. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки й оборони Олексій Данілов.

Підрив ворогом Каховської ГЕС буде катастрофою величезних масштабів. При цьому постраждає окупований Крим, сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «"Нам треба витримати" ‒ Данілов прогнозує складні місяці для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі