вівторок, 26 січня 2016 16:08

На Вінниччині затримали чоловіка із саморобною вибухівкою

На Вінниччині затримали чоловіка із саморобною вибухівкою

В селі Уланівка Іллінецького району на Вінниччині затримали 30-річного жителя міста Іллінці. У нього вилучили саморобні вибухові пристрої, холодну зброю та подрібнені рослини коноплі. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Жителі села Уланівка повідомили поліцію про появу підозрілого чоловіка з автоматом. Приїхавши на виклик, працівники поліції розшукали зловмисника. Ним виявися 30-річний мешканець райцентру. Під час огляду, в чоловіка поліцейські виявили два саморобних вибухових пристрої, ніж, пневматичні автомат та пістолет, сильнодіючі лікарські засоби та подрібнену речовину зеленого кольору зовні схожу на коноплю", - розповів начальник Іллінецького відділення поліції Володимир Гомон.

Пояснити походження та мету зберігання виявленого зловмисник не зміг. Вилученні наркотичні речовини, вибухові пристрої та зброю направили на експертизу.

Відкрито два кримінальних провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та за незаконне зберігання наркотичних речовин, психотропних речовин без мети збуту. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 23 листопада Служба безпеки України у Вінниці затримала діяча терористичної організації "Ісламська держава". При обшуку в нього виявили незареєстрований револьвер з набоями, холодну зброю та документи.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині затримали чоловіка із саморобною вибухівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі