вівторок, 03 листопада 2015 17:42

На Вінниччині при загадкових обставинах загинув водій КамАЗу з буряками

На Вінниччині при загадкових обставинах загинув водій КамАЗу з буряками
фото: УМВС у Вінницькій області

Міліція з'ясовує обставини моторошної аварії біля Мaр'янівкa Хмільницького району. ДТП сталася вчора, увечері на автошляху "Любар-Хмільник". Водій 63-річний Володимир Заверуха КамАЗом віз буряки на Жданівський цукровий завод із Житомирщини. Очевидець аварії розповів Gazeta.ua, машину почало кидати в різні боки і вона перевернулася.

"Позаду нього їхав водій "МАЗу". Запевняє, швидкість була досить низька. Коли його обігнав "КамАЗ", самого почало носити по всій дорозі. Через кілька хвилин перекинувся на узбіччя дороги" - говорить сільський голова села Семки Олександр Ратушний.

Чоловік помер відразу на місці пригоди. Його настільки міцно затисло у кабіні машини, що діставати довелося рятувальникам.

"Його товариші кажуть, на ньому не було ні краплі крові. Поки нема результатів експертиз, то думаємо, що в нього схопило серце. Недавно з ним балакав. Біля дому колесо ремонтував, а його дружина допомагала греблю гатити в селі, — додає сільський голова. - Він все життя проробив на власному КамАЗі. Виростив трьох синів. Родичі на добу відклали прощання та поховання аби двоє з них встигли приїхати з півночі Росії".

Нагадаємо, торік при містичних обставинах на цьому ж місці загинув водій легковика. Після вчорашньої аварії той відрізок дороги набув поганої слави.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині при загадкових обставинах загинув водій КамАЗу з буряками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі