Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2015 21:02

На Вінниччині повішеного школяра випадково знайшли друзі

На Вінниччині повішеного школяра випадково знайшли друзі
фото: tsn.ua

Сьогодні, дев'ятого грудня поховали 13-річного Дениса з міста Гайсин Вінниччини. Школяр покінчив життя самогубством п'ятого грудня. Повісився на трубі в будинку рідної сестри.

"Учня знайшли його товариші. Відразу викликали лікарів і міліцію. Позвали сусідку. Їхній будинок розділений на кілька сімей. Ніхто не передчував біди. Дитина приходила до школи з настроєм і йшла з світлими думками додому, - розповідає Gazeta.ua керівник Гайсинського райвідділу освіти 41-річна Валентина Шрамко. - Причини досі не можемо встановити. Проаналізували кожну хвилину, кожний день його життя за останній час. Немає за що вхопитися. Гарно вчився, а в останні дні взагалі почав отримувати добрі оцінки. Так тішився цим. З усіма дружив, ні з ким не сварився.

Денис жив із сестрою. Їхні батьки розлучені. В день смерті хлопчика мати була на заробітках у Москві.

"Сумував за мамою. Коли вона приїздила усі знали про це. Було видно по очах хлопця. Він просто світився від щастя" - додає Валентина Шрамко.

За фактом смерті у поліції відкрила кримінальне провадження. Слідчі встановлюють обставини, які могли б спонукати хлопця на такий вчинок.

На власній сторінці у соцмережах підліток захоплювався сайтами, які пишуть про історію. Деякі посилання стосувалися саме самогубств.

За день до похоронів у місті підлітки провели вуличну акцію: "Ми проти самогубства". Діти закликали любити і цінувати життя.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині повішеного школяра випадково знайшли друзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути