понеділок, 27 листопада 2017 12:26

На складах почали перекладати боєприпаси в нову тару - Міноборони
4

На базах, складах та арсеналах ЗСУ триває робота з підвищення вибухопожежобезпеки, посилення охорони та оборони об'єктів.

Зазначається, що скрізь встановлюють більш сучасні системи пожежної сигналізації, відбувається ремонт захищених приміщень для зберігання зброї та боєприпасів, та удосконалюється система спостереження і оповіщення, йдеться на сайті Міністерства оборони.

"З метою посилення охорони та оборони арсеналів, баз і складів триває внесення змін до організаційно-штатних структури підрозділів охорони. Також, запроваджується новий порядок охорони і протидії проникненню на об'єкти ЗСУ. Водночас, на базах, складах та арсеналах ведеться планова робота з обслуговування боєприпасів, їх переукладка в нову тару", - йдеться у повідомленні.

У ЗСУ посилюють охорону арсеналів
Фото: Мінборони
У ЗСУ посилюють охорону арсеналів
У ЗСУ посилюють охорону арсеналів
У ЗСУ посилюють охорону арсеналів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муженко назвав головні завдання для армії на наступний рік

Протягом цього року вже було відновлено 89 сховищ, встановлено понад 23 км огорожі периметру, виготовлено понад 5000 одиниць тари для зберігання боєприпасів, відремонтовано три захищених сховища та встановлено системи захисту від БПЛА.

Піротехніки з усієї України завершили обстежувати територію навколо військових складів боєприпасів поблизу Калинівки. Оглянули територію в радіусі 10 км. Знайшли 3746 вибухонебезпечних предметів на території площею 30,4 тисяч гектарів. 26 вересня вибухнув найбільший склад боєприпасів в Україні — 48-й арсенал Міністерства оборони. Розташований поблизу райцентру Калинівка Вінницької області. Евакуювали більше 28 тисяч жителів навколишніх сіл.

Зараз ви читаєте новину «На складах почали перекладати боєприпаси в нову тару - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі