вівторок, 05 січня 2016 16:23

На Одещині матір задушила сина грудьми

На Одещині матір задушила сина грудьми
фото: "eveningkiev.com"

29-річну жительку села Чернече Балтського району відпустили з-під арешту на час проведення судово-медичних експертиз. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у прес-службі Національної поліції у Одеській області.

"Поки тривають експертизи аби встановити причини смерті хлопчика. На цей час слідчий дозволив їй повернутися додому. У неї є ще троє неповнолітніх дітей. Їх потрібно доглядати. Сама ж неодружена. З батьком мертвого немовляти живе у цивільному шлюбі" - повідомила старший інспектор відділу комунікації Нацполіції Одещини Анастасія Фіра.

Нагадаємо, за чотири години до Нового Року жінка задушила своїм тілом двомісячне немовля. Це сталося під час годування груддю. Сама ж матір заснула, бо була у стані сп'яніння. Мертвого хлопчика побачив батько. Чоловік викликав місцеву фельдшерку. Та лікарка констатувала лиш смерть дитини.

Поліція почала розслідувати обставини смерті немовляти. За вбивство, вчинене через необережність, відкрили кримінальне провадження. Якщо вину матері доведуть, її можуть ув'язнити на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині матір задушила сина грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі