середа, 13 вересня 2017 18:49

На Форум видавців привезли 100 тонн літератури

На Форум видавців привезли 100 тонн літератури
У Львові розпочав роботу Форум видавців. Фото: Фейсбук

У Львові розпочав роботу Форум видавців.

168 видавництв представили читачам найновіший продукт, передає "Укрінформ".

"Фокусна тема цьогорічного Форуму – "Точка творення", адже в наш час саме Форум дає імпульс появі нових книжок, нових ідей та новому взаєморозумінню", - зазначила президент ГО "Форум видавців" Олександра Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудеться презентація першої в Україні збірки коміксів про поезію

Як додав заступник міністра культури України Юрій Рибачук, на Форумі творяться нові цінності, реформи. Говорилося також про Інститут книги – він створений, про участь України у міжнародному порівняльному дослідженні PISA – Україна вже бере в ньому участь.

"Видавці привезли понад 100 тонн літературної продукції. Лише на конкурс "Найкраща книжка Форуму -2017" надійшло 447 видань від 90 видавництв. Також змінилась і формула конкурсу: тепер 3 окремих журі обиратимуть книжки у Харкові, Києві та Львові, незалежно одне від одного", - йдеться у повідомленні.

З 13 до 17 вересня у львівському Палаці мистецтв та у понад 40 локаціях міста відбудеться 24-й "Форум видавців". Літературний критик Андрій Мартиненко розповів про 5 найочікуваніших книжкових новинок.

Зараз ви читаєте новину «На Форум видавців привезли 100 тонн літератури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі