понеділок, 04 квітня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

На Дніпропетровщині затримали росіянина, який може бути причетним до диверсій

На Дніпропетровщині затримали росіянина, який може бути причетним до диверсій
Затриманого передали працівникам Служби безпеки України. Фото: "Слово і діло"

На Дніпропетровщині поліцейські встановили росіянина, який може бути причетний до вчинення диверсій. Про це повідомили на сторінці Національної поліції області у Facebook.

"Як встановили поліцейські, чоловік прибув до України 15 лютого та оселився в одному з сіл Юр'ївського району. Під час обшуку у нього вилучили російський та закордонний паспорти", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шанс деблокувати Маріуполь може з'явитися – за певних умов" – військовий експерт

Затриманого передали працівникам Служби безпеки України для встановлення мети приїзду та перебування на території нашої держави.

На Донеччині викрили мешканця Слов'янська, який поширював інформацію про розташування підрозділів Збройних сил України. Йому повідомили про підозру у несанкціонованому поширенні інформації щодо переміщення та розташування ЗСУ, та можливість їхньої ідентифікації на місцевості. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині затримали росіянина, який може бути причетним до диверсій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі