четвер, 30 серпня 2018 16:42

Музика з Бонда, Місії Неможливої, Шерлока та інших популярних стрічок - у Львові покажуть грандіозний концерт зі спецефектами

Музика з Бонда, Місії Неможливої, Шерлока та інших популярних стрічок - у Львові покажуть грандіозний концерт зі спецефектами
У Львові відбудеться концерт Lords of the Sound

24 вересня о 20:00 год у Львові виступить симфонічний оркестр Lords of the Sound. У новій шоу-програмі "Symphony Of Justice" поєднаються хор, спецефекти та грандіозна музика.

"Чи уявляєте ви Тоні Старка без пісні "Back in Black" від AC/DC ? А як щодо Бетмена без творінь Ханса Цимера? А що сталося б з Джеймсом Бондом без головної теми, яка задає тон всьому фільму?", – запитують організатори.

Запевняють, що у живому виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів лунатимуть ритми крутих хлопців з таких кінофільмів: 007, SPIDER MAN, MATRIX, DOCTOR WHO, SHERLOCK HOLMES, IRON MAN, DEADPOOL , COMANDO, BATMAN: THE DARK KNIGHT, MISSION IMPOSIBLE, THE TOURIST, POLICE ACADEMY, MAN in BLACK, THE LEAGUE of EXTRAORDINARY GENTLEMEN, JUSTICE LEAGUE, X-MAN, DOCTOR STRANGE, MAN of STEEL, GUARDIANS of the GALAXY.

У дійстві візьмуть участь більше 100 музикантів. Організатори обіцяють спецефекти і чудову музику, "під яку вам захочеться встати і захистити світ від усього зла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі за повістю Кузьми Скрябіна звучатиме його голос

Концерт відбудеться у театрі ім. Марії Заньковецької. Диригентом виступає Віталій Саражинський. Продюсер - Андрій Новаторов.

До 27 річниці незалежності України відбувся концерт у рамках масштабного проекту "Українська пісня / Ukrainian Song Project". На "Арені Львів" виступили 27 популярних українських артистів. Серед них: "Воплі Відоплясова", Pianoбой, Олександр Пономарьов, Злата Огнєвіч, О.Torvald, Alyosha, MELOVIN, Tayanna, DILEMMA, Kadnay, Павло Табаков, Sonya Kay, Артем Пивоваров, Ivan NAVI.

Зараз ви читаєте новину «Музика з Бонда, Місії Неможливої, Шерлока та інших популярних стрічок - у Львові покажуть грандіозний концерт зі спецефектами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі