четвер, 09 лютого 2017 13:53

Молодих авторів запрошують на фестиваль співаної поезії

Молодих авторів запрошують на фестиваль співаної поезії

15 лютого 2017 року у Соснівці Львівської області відбудеться перший західноукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії "ЛЮТНЕВА РАПСОДІЯ". Засновник фестивалю - благодійний фонд "Еко-милосердя". Захід проходить за сприяння Соснівської міськради та відділу культури Червоноградської міськради. Автор ідеї - літератор і лектор Сергій Синюк.

Мета фестивалю - популяризація співаної поезії як традиційного жанру української пісенної культури та літературної творчості. А також підтримка та заохочення молодих талантів, які працюють у жанрі авторської пісні та співаної поезії; формування у молоді естетичного смаку і прищеплення цікавості до високої культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топові бізнес-експерти з'їдуться до Львова консультувати підприємців та стартаперів

"Обов'язковими умовами участі у фестивалі є твори винятково українською мовою та їх виконання з використанням акустичних музичних інструментів.У програмі фестивалю - виступи учасників фестивалю у навчальних закладах та трудових колективах, виставка-продаж книг та дисків з творами учасників Фестивалю, гала-концерт учасників фестивалю - у народному домі міста Соснівка", - зазначають організатори.

У фестивалі беруть участь автори-виконавці зі Львова, Тернополя, Рівного, Івано-Франківська, Червонограду, Соснівки.

Зараз ви читаєте новину «Молодих авторів запрошують на фестиваль співаної поезії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі