субота, 05 квітня 2014 02:23

Мешканці Криму зможуть оформляти українські документи у Херсоні

Мешканці Криму зможуть оформляти українські документи у Херсоні
Фото: novadoba.com.ua

Мешканці Кримського півострову при оформленні українських документів можуть звертатись до спеціального підрозділу Міністерства внутрішніх справ України, створеного у Херсоні.

Про це в ефірі "Шустер LIVE" повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зокрема, Аваков зазначив, що всі українці з Криму, які мають будь-які проблеми з паспортами та іншими державними документами, можуть звертатися в спеціальний підрозділ, створений в Херсоні.

"Всі кримчани, які хочуть оформляти українські паспорти, вклеювати фотографії, а також здійснювати якісь транзакції і маніпуляції з документами України, можуть на сьогоднішній день робити це в Херсоні. Ми відкрили там спеціальний підрозділ", - уточнив міністр.

За його словами, найближчим часом МВС України подбає про те, щоб "були всі можливі варіанти доступу кримчан до цієї інформації".

Усі необхідні матеріали незабаром з'являться на сайті міністерства.

Нагадаємо, українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" призупинило прийом і доставку пошти у напрямку Криму та Севастополя до врегулювання ситуації на півострові.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Криму зможуть оформляти українські документи у Херсоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі