середа, 01 березня 2017 14:48

Мати 4 дітей залишила новонародженого в туалеті на дворі

Мати 4 дітей залишила новонародженого в туалеті на дворі

У селі Гуньки Немирівського району на Вінниччині 29-річна жінка залишила новонароджену дитину у туалеті. Вона вже мала 4 дітей. Двоє старших зараз в інтернаті, менші - усиновлені.

"Сьогодні вранці у вбиральні біля свого дому 75-річний чоловік знайшов немовля. Поліція з'ясувала, що його народила жінка, яка винаймає житло. В неї вже є четверо дітей віком 6, 4, 2 та 1 рік. Двоє старших виховуються у будинку-інтернаті в Тульчині, а менші – усиновлені. Причину свого вчинку жінка пояснити не змогла, лише сказала, що злякалась відповідальності за те, що народила дитину в таких умовах", - розповідає начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король.

Вранці у жінки раптово почалися пологи. У вбиральні вона самостійно народила живого хлопчика та загорнувши його у рушник, залишила на підлозі. Хлопчик цілком здоровий перебуває під наглядом лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Тарадайкіна завагітніла від брата

Породілля направлена на огляд лікарів. Вона написала відмову від новонародженого сина. За те, що залишила дитину в поганих умовах їй загрожує 2 роки позбавлення волі.

30-річна Анну Андрощук з райцентру Літин на Вінниччині з трьома маленькими дітьми вигнали з дому чоловік та його мати. Дітям 10 місяців, 4 та 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Мати 4 дітей залишила новонародженого в туалеті на дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі