неділя, 26 березня 2017 14:50

Мародерство в Балаклії: арештували двох чоловіків

Мародерство в Балаклії: арештували  двох чоловіків

Правоохоронці затримали двох чоловіків у Балаклії.

Про це повідомили у поліції Харківської області.

"Невідомі шляхом вільного доступу проникли в приміщення і скоїли крадіжку монітора, мікрохвильової печі, електрочайників, магнітоли, слюсарних інструментів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Балаклії загасили 10 осередків тління на території артскладів

Працівниками відділу поліції в скоєнні зазначеного кримінального злочину були викриті 40 і 41-річні безробітні місцеві жителі. У них вилучено речові докази. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вибухи на артилерійських складах у місті Балаклія на Харківщині знищили 10 квартир, 10 приватних будинків, спалили 23 авто. Ще близько 150 осель залишилися без вікон і дахів. Частина будинків у військовому містечку відновленню не підлягають. Квартири - непридатні до життя. Ракети від ЗРК "КУБ" пробивали будинки наскрізь. Врятувало, що вони були без детонаторів. Артилерійські склади в Балаклії одні з найбільших в Європі. За Радянського Союзу були на третьому місці по величині: військова частина має 3,5 км в ширину та 11 км в довжину. Вибухотехніки і сапери ДСНС з усієї України проводять зачистку міста та навколишніх сіл. У військову частину рятувальників не пускають, там працюють військові.

Зараз ви читаєте новину «Мародерство в Балаклії: арештували двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі