пʼятниця, 18 червня 2021 09:34

Людям - по пояс, а машинам - по самі вікна: Дніпро пішов під воду
5

Учора проливний дощ знову накрив Дніпро. Вулиці міста перетворилися на річки.

Під час потужної зливи, яка тривала близько години, затопило все місто. Машини плавали у воді по самі вікна, людям було по пояс, повідомляє "Інформатор".

Якщо зазвичай найбільше страждає Лівий берег, цього разу наслідки відчули жителі майже всіх районів Дніпра. Декілька машин застрягли в калюжах, не маючи можливості просунутися далі.

До надмірних опадів додалися прорвані каналізації. Так сталося на перетині вул. Європейської та Володимира Великого, у провул. Чумацькому та на вул. 8 березня. На просп. Пушкіна на проїжджу частину впало дерево, яке обірвало дроти та заблокувало проїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затоплені двори й будинки: місто поплило після потужних злив

У місті тривають роботи з відкачування води. Підтопленими залишаються 101 подвір'я і 50 житлових будинків. За добу відкачали 46 794 куб. м води.

Фото: dp.dsns.gov.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Машини по дах залиті водою: в окупованому Криму затопило Керч

З початку червня Україну накрили дощі з грозами. Зливи найбільше затопили Житомир, Херсон, Дніпро та Харків. Днями потужна злива накрила Дніпро, у результаті чого затопило вулиці й повалило дерева. Ливнівки не впоралися з потоком води, який місцями змивав асфальт.

Зараз ви читаєте новину «Людям - по пояс, а машинам - по самі вікна: Дніпро пішов під воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі