неділя, 15 вересня 2019 06:51

"Ляпіс мене обняв та дав автограф" — як пройшло закриття дня народження міста
7

14 вересня закриття дня міста традиційно відбулася на площі Василя Стуса, біля "Книжки". На святі виступали Ірина Федишин, гурт Ріаnобой та Ляпіс-98.

Ведучі — учасники команди Ліги Сміху "Отдыхаем вместе" Саша Степаненко і Вадим Квик.

  Ведучі Саша Степаненко і Вадим Квик
Ведучі Саша Степаненко і Вадим Квик

Трамваї, які ходили до зупинки , де був концерт, забиті. Чекати доводиться їх більше 10 хвилин.

Вже о 18:50 на площі був натовп містян та гостей Вінниці. Хочуть зайняти місця біля сцени. Тільки через півгодини виходить перший артист – Ірина Федишин.

 

Співачка привітала місто з днем народженням та заспівала відомі пісні – "Я люблю тебе Роман", "Білі троянди", "Долоньки".

Федишин попросила знімати її на відео та надсилати їй в Інстаграм, пообіцяла найкраще відео поставити у сторіс.

  Ірина Федишин
Ірина Федишин

"Так піарити власний акаунт – це тупо", - каже хлопець у темно-синіх джинсах та чорній куртці.

Після годинного виступу співачки на сцену вийшов Дмитро Шуров та гурт Ріаnобой.

"Як людина, яка кожен день ходила по вулиці 600-річчя, не може повірити що Вінниці сьогодні 656 років!", — сказав зі сцени співак.

  Дмитро Шуров
Дмитро Шуров

Свій виступ він почав з пісні "Родимки". Шуров співав пісні "Полуничне небо", "Шампанські очі", "Мені так добре з тобою". Неочікування він виконав російськомовну "Видимо Ведьма-Ведьма".

Одразу після концерту охоронці провели його до гримерки. Вона знаходилася у приміщення вінницької обласної філармонії. З журналістами та фанатами Шуров не спілкувався. Помічаємо поруч дружину Дмитра – Ольгу. Жінка являється піар-менеджером чоловіка. Народилася у місті Шахтарськ. Зараз – окупована територія Донецької області.

"Якби у мене була така можливість, то я туди б поїхали. Але у мене такої можливості немає", - коментує Gazeta.ua Ольга Шурова вірогідність поїздки додому.

На питання, чи спілкується Дмитро з Земфірою, вона відповіла: "Інколи". Вона також не виключає, що можливо Земфіра і Шуров створять новий трек.

 

Публіка підтягується ближче до сцени. Далі на сцену виходить довгоочікуваний гурт – "Ляпіс-98". Це проект Сергія Михалка. Він був утворений учасниками групи "Brutto" і колишніми учасниками групи "Ляпис Трубецкой". Музиканти виконують старі хіти "Ляпіса Трубецького" 1990-х і початку 2000-х років.

Перед кожною піснею чоловік читав вірші, а себе представив строфою "Шухер граждане, на сцене психопат!".

Міхалок виконав відомі хіти гурту – "Капитал", "Ау", "В платье белом", "Танцуй", "Манифест".

"Всем теплого вечера, душевного настроения! С праздником, дорогие трудящиеся!", — каже наостанок співак.

  Сергій Міхалок
Сергій Міхалок

Він пішов зі сцени, де охорона вже хотіла його провести до гримерки. Але одна дівчина попросила Сергія дати їй автограф. Виконавець не спілкувався з пресою та попросив не фотографувати його поза сценою.

"Боже, Ляпіс мене обняв та дав автограф. Не буду стірати кофту, на блокноті нічого не буду писати", - каже на емоціях дівчина.

  Міхалок себе представив строфою «Шухер граждане, на сцене психопат!»
Міхалок себе представив строфою «Шухер граждане, на сцене психопат!»

Після виступу, біля входу в філармонію, натовп хлопців чекали Міхалка, аби зробити селфі з ним. Але охоронці повідомили, що він не вийде до них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали незвичний герб міста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смердить димом і довгі черги в туалет" - чим дивує черговий фуд фест

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили наймиліший фестиваль, аби врятувати безпритульних тварин

14 вересня у Вінниці розпочалися святкування 656-річчя міста. Офіційні святкування відбулися о 14:00. Традиційно центральна вулиця Соборна була пішохідною до 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Ляпіс мене обняв та дав автограф" — як пройшло закриття дня народження міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі