вівторок, 31 серпня 2021 10:48

Львівський ресторан потрапив до Книги рекордів України за гасло "Героям слава!"

Львівський ресторан потрапив до Книги рекордів України за гасло "Героям слава!"
Ресторан у Львові відкрили у вересні 2007 року. Фото: fest.lviv.ua

Львівський ресторан "Криївка", розташований на пл. Ринок, увійшов до Книги рекордів України за найбільшу кількість вигуків гасла "Героям слава!".

Гасло в стінах закладу звучало понад 1,2 млн разів, повідомили на сайті мережі концептуальних авторських ресторанів FEST. 30 серпня рекорд закладу потрапив до категорії "Державність".

"Кількість гасел підрахували завдяки статистиці відвідуваності ресторану. Щоб зайти до "Криївки", обов'язково треба сказати "Слава Україні!", - ідеться в повідомленні.

До Книги рекордів додали також досягнення Миколи, який працює в кнайпі з перших днів. Упродовж 14 років він промовив найбільшу кількість разів "Героям Слава!" у відповідь на привітальні гасла гостей.

Ресторан у Львові відкрили у вересні 2007 року. Заклад розмістили в підвалі та стилізували під польову криївку Української повстанської армії. 2007-го гасло рідко вживали навіть місцеві жителі. А гості й туристи або не знали про нього, або боялися казати. 2018 року слова "Слава Україні" стали офіційним привітанням ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські силачі встановили рекорд - зсунули "Мрію" в 300 т на 4 м

Голова Вінницької обласної федерації силового двоборства Сергій Грачов потрапив до Книги рекордів України. Він протягнув два муніципальні автобуси загальною вагою 24 т на 19 м за 19 с.

Зараз ви читаєте новину «Львівський ресторан потрапив до Книги рекордів України за гасло "Героям слава!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі