вівторок, 03 грудня 2019 11:24

Кіт задушив немовля: розповіли подробиці

Кіт задушив немовля: розповіли подробиці
youtube Вінницька область: розповіли подробиці смерті немовляти, яке задихнулось через кота

9-місячну дівчинку у Липовецькому районі Вінниччини, яка днями задихнулася через кота, застали немовля у стані клінічної смерті,

Це підтвердила місцева фельдшерка. Вона впевнена в тому, що саме кіт став причиною смерті дитини, пише ТСН.

В поліції розглядають лише одну версію - нещасний випадок. Розтин підтвердив, що дитина померла від механічної асфіксії, але чи міг кіт задушити дитину, вони не підтверджують.

У Сніжани та Олександра - це перша і довгоочікувана дитина. У молодої жінки була складна вагітність і пологи, але родичі стверджують, що дівчинка народилася здоровою.

У сільській раді сім'ю, що переїхала в село рік тому, характеризують позитивно. Сусіди кажуть, що 22-річна мама любила і дбала про дівчинку. Сніжана знаходиться в стані шоку, біля неї постійно чергує фельдшер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як Віталій побачив мертвого сина, кричав не своїм голосом"

Деякі ветеринари сумніваються. За їх словами, навіть тепло закутана дитина не буде спокійно лежати і задихатися - вона буде вертіти головою, повертатися на бік. А кіт не буде спати, якщо йому незручно.

"Все залежить від величини тварини, а також від того, як дитина був запеленана... Може бути так, що кіт звик, він знав, що це одна сім'я і міг не відреагувати на рухи дитини", - каже ветеринар Іван Левинський, допускаючи, що подібне могло статися.

В одному із сіл Липовецького району Вінниччини задихнулася 9-місячна дівчинка. За даними медиків і правоохоронців, причиною смерті став кіт, який заліз до візочка й сів дитині на обличчя.

Нещасний випадок трапився 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Кіт задушив немовля: розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі