середа, 12 червня 2019 11:27

Кернес розповів про активи "цивільної дружини"

Кернес розповів про активи "цивільної дружини"
Кернес прокоментував інформацію про бізнес-активи "цивільної дружини". Фото із відкритих джерел.

Мер Харкова Геннадій Кернес відмовився коментувати інформацію про те, що його старі бізнес-активи нібито записані на цивільну дружину Оксану Гайсинську.

Пізніше Кернес у інтерв'ю виданню "theБабель" заявив, що у нього немає громадянської дружини.

"У мене немає цівільної дружини. Оксану Гайсинську знаю, коли любов була, і що? У неї і запитаєте про бізнес-активи. Була любов і немає любові", - відповів Кернес на питання журналіста щодо розслідування Bihus.info.

У розслідуванні йдеться, що мер Харкова в своїх електронних деклараціях з 2015-го вказує оренду кімнати в будинку пенсіонера, готельний номер, колекцію годинників і прибуток від КУА Фінекс-капітал, але не вказує цивільну дружину Оксану Гайсинську і записані на неї активи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили двох нападників на харківського журналіста

На Гайсинську перереєстрована велика частина старих бізнесів Кернеса: медіа та компанії, які займаються нерухомістю, з'ясували журналісти.

Наприклад, компанія Гайсинської "Рівлад" володіє торговою площею в Харкові. Ця земля передавалася в оренду цивільній дружині Кернеса від міста, зокрема, під час мерства Кернеса. Потім ділянку приватизували через суд.

У Харкові, відбулися масові зіткнення на території торгового центру "Барабашово". У результаті постраждали мінімум вісім осіб. Серед травмованих – оператор місцевої служби теленовин "Вести" Вадим Макарюк, передає прес-центр поліції.

Зараз ви читаєте новину «Кернес розповів про активи "цивільної дружини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі