субота, 24 жовтня 2015 14:08

Хутро, сукні та коштовності - черкаські дизайнери презентували свої колекції
11

Фото: Оксана Прітченко

Черкаські дизайнери презентували свої нові колекції одягу та прикрас на "Fashion Day. Осінь-зима 2015-2016". Захід пройшов 23 жовтня у спортивному комплексі "Будівельник".

Свої колекції презентували Віктор Черкаський, Віталіна Шамрай, також колекція бандан від Ірини Дикої. Образи моделей доповнювали прикраси від ювелірного дому "Zarina". Велику колекцію хутрового вбрання показала фабрика Віктора Антоненко "АНТ". В перервах між показами глядачів розважали музикальні та танцювальні постановки місцевих творчих колективів.

"У нас сезонна колекція, вирішили показувати в жовтні, бо це наш місяць. Мені дуже сподобалася колекція Черкаського. Наскільки вона цільна, доросла, стильна. Не можна сказати, що для нас було щось важко зробити. Для нас це звична справа. У нас показ благодійний. Там скриньки стоять для бійців АТО, які постраждали у зоні бойових дій. Хоча люди прийшли сюди безкоштовно, ми надіємося, що вони зможуть щось пожертвувати," - говорить Віктор Антоненко, співорганізатор.

Вхід на захід був вільним. Невелика частина гостей була із vip-запрошеннями. Серед них розігрували коштовні подарунки від ювелірного дому. Всі речі із колекцій можна буде придбати пізніше у магазинах черкаських дизайнерів.

Зараз ви читаєте новину «Хутро, сукні та коштовності - черкаські дизайнери презентували свої колекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі