середа, 21 квітня 2021 16:32

Харківська влада разом з деякими депутатами ОПЗЖ зрадили своїх виборців - Фельдман

Харківська влада разом з деякими депутатами ОПЗЖ зрадили своїх виборців - Фельдман
Нардеп Олександр Фельдман: "У сумнівних "схемах розпилу" бюджету Харкова беруть участь і деякі депутати "Опозиційної платформи "За життя". Фото: LIGA.net

Сьогоднішня сесія Харківської міської ради вкотре продемонструвала відвертий цинізм міської влади. І в певних сумнівних рішеннях щодо "освоєння" бюджету їй підіграють деякі депутати з фракції ОПЗЖ

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України, обраний по мажоритарному округу в Харківській області Олександр Фельдман.

"У місті, яке утримує сумне лідерство за кількістю смертей від коронавірусу, де вмирають породіллі, переповнені лікарні і не вистачає кисню, депутатський корпус виділяє сотні мільйонів гривень з міського бюджету на сумнівні з точки зору здорового глузду проекти. Для харківської влади в пріоритеті не життя і здоров'я харків'ян, а "розпил" бюджетних коштів, прагнення встигнути "освоїти" бюджет до жовтня і заробити для себе і своїх "акціонерів", які давно вже не живуть в нашому місті, але продовжують на ньому заробляти", - зазначив парламентарій.

Він висловив жаль, що в цих сумнівних "схемах розпилу" бюджету Харкова беруть участь і деякі депутати "Опозиційної платформи "За життя".

Фельдман зазначив, що мова йде, зокрема, про виділення з міського бюджету майже півмільярда гривень на будівництво дороги через "Барабашово", яка не вирішить транспортну проблему і "вб'є" бізнес тисяч підприємців. Це рішення було підтримане деякими депутатами від ОПЗЖ, що є зрадою своїх виборців.

"Це елементарна зрада харків'ян, які віддали за них свій голос на виборах. Вони пішли "на поводу" у влади, геть забувши про свої передвиборчі обіцянки. Для них депутатство - це бізнес-проект, можливість вирішувати свої власні питання. І ніякого відношення до основних принципів політичної сили, яку вони представляють у міськраді, це не має", - зазначив Фельдман.

Основна проблема такої поведінки, на думку Фельдмана, полягає в безсовісному "розмиванні" коштів, які необхідні Харкову для боротьби з коронавірусом.

Він також вважає, що сьогодні Харківська міськрада перетворився в "закритий клуб", де систематично порушуються норми регламенту, де рішення приймаються "пачками", тому що роль депутатського корпусу фактично зведена до нуля і він стає співучасником корупційних схем.

"Потрапити на сесію можуть далеко не всі представники ЗМІ, не кажучи вже про рядових харків'ян, зате регулярним стала присутність тітушок в сесійній залі для "залякування" тих, хто сумнівається в "правильності" рішень влади. Все "таємне" вже стало в нашому місті явним: нинішня влада перейшла межу елементарної моралі і тому вона приречена", - підсумував Фельдман і додав, що таку владу треба міняти, тому що "міського голову обиратимуть харків'яни, які не прощають цинізму і неповаги до себе".

Зараз ви читаєте новину «Харківська влада разом з деякими депутатами ОПЗЖ зрадили своїх виборців - Фельдман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі