неділя, 11 серпня 2019 04:11

"Фрукти дешевші, ніж ковбаса" - фітнес-тренер розказала, як худнути економно і без шкоди для здоров'я
5

Як схуднути за короткий проміжок часу
Фото: facebook.com
Як схуднути за короткий проміжок часу
Іванна Лескова
Іванна Лескова
Як схуднути за короткий проміжок часу

Вінничанка Іванна Лескова 7 років працює тренером у спортзалі. Дівчина розповіла Gazeta.ua, як правильно худнути.

"Дівчата часто думають, якщо з'їсти сьогодні все, що хочеш, а завтра їсти одну курку, огірки та яйця, то можна швидко схуднути. Не можна так робити. Треба поступово відмовлятися від шкідливої їжі, замінюючи її здоровими продуктами", - пояснює Іванна.

Жінці у жодному не можна зменшувати кількість жирів. Це основний будівельний матеріал для гормональних клітин.

Автор: facebook.com
  Як схуднути за короткий проміжок часу
Як схуднути за короткий проміжок часу

"Це не означає, що треба пити олію. Споживайте жирну рибу – лосось, скумбрію, коропа. Масла – лляне, оливкове, кунжутне, кукурудзяне. Омега-3 жирних кислот, авокадо, всі види горіхів", - каже тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все змінюється, коли ти просто робиш" - Аніта Луценко розкрила дієвий спосіб схуднення

Не треба сідати на дієту і відмовлятися від їжі. Замінюйте одні продукти на інші. Солодке – на фрукти, сухофрукти. Замість солодкої води робити напої з м'ятою і лимоном.

Відмовтеся від цукру. Це фаст-фуди, напівфабрикати, пакетовані соки, мучне, солодкі води, топінги. Молочних продуктів – не більше 140 г на день. Виключіть із раціону трансжири – маргарин.

Автор: facebook.com
  Як схуднути за короткий проміжок часу
Як схуднути за короткий проміжок часу

"От чого можна зїсти зефір, а не можна печиво. Тому що в печиві є і цукор, і трансжири у вигляді маргарину. У зефірі – тільки цукор. Тому якщо вже дуже хочеться, то краще з'їсти зефірку з кавою, ніж печиво. Почніть готувати вдома. Збалансоване харчування – це економніше, ніж звичайне. Фрукти дешевші, ніж ковбаса", - каже Іванна.

Друге – тренування. Тричі на тиждень достатньо. Не треба ходити до зали щодня.

Із тренером повинно бути легко. Не треба заставляти працювати себе з тим, хто тобі не підходить. Це має бути і професіонал своєї справи, і людина, з якою тобі буде комфортно спілкуватись. Треба, щоб між тренером і клієнтом був контакт.

"Є поняття зайві кілограми і зайвий жир. Щоб скинути зайвий жир, треба займатись силовими навантаженнями. Якщо робити одне кардіо – "горітиме" м'язова маса. Дівчата часто бояться силовий занять, бо думають, що прийдуть на тренування і їм зразу дадуть штангу 100 кілограмів. Розумний тренер цього не зробить. Спочатку треба укріпити ноги і спину", - продовжує фітнес-тренерка.

Необовязково бігти, закинувши язик на плече

Після силового тренування треба робити 20 хв. кардіо. Необовязково бігти, закинувши язик на плече. Це може бути ходьба під гірку, велосипед, скакалка. Можна піти покататися на ковзанах, роликах.

"Є люди, яким треба займатись спортом через зайву вагу. А люди без зайвої ваги думають, що в них і так все добре. Спорт і харчування – це здоров'я. У першу чергу, треба укріпляти опорно-руховий апарат, м'язи спини. Спортзал – місце, де залишаєш всі свої проблеми і йдеш додому спокійний і щасливий", - каже Іванна Лескова.

Автор: facebook.com
  Як схуднути за короткий проміжок часу
Як схуднути за короткий проміжок часу

Вінничанка Іванна Лескова 7 років працює фітнес-тренеркою у спортзалі. Допомагає дівчатам із зайвою вагою стати краще й полюбити себе.

"У школі важила 75 кілограмів. Для дівчини моєї статури - це багато. Через це комплексувала, навіть двох слів зв'язати до купи не могла. В університеті викладачка запропонувала виходити замість неї на заміни тренером у зал. Погодилася, бо треба було набиратись досвіду. Спочатку була тренером групових занять із пілатесу. Тоді скинула своїх перших 15 кілограм", - розказує вона.

Зараз ви читаєте новину «"Фрукти дешевші, ніж ковбаса" - фітнес-тренер розказала, як худнути економно і без шкоди для здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі