вівторок, 07 червня 2016 13:02

Фільми на даху кіноцентру можна переглянути за 40 гривень
6

Фото: Lviv Film Center

Фільми на великому екрані під відкритим небом на даху тепер можна переглядати у Львівському Кіноцентрі, що на вул. Володимира Великого. Це колишній кінотеатр "Сокіл". У червні тут відкрито кінозал на даху. Є сидіння для 65 людей, можна приходити зі своїми пледами, ковриками.
"З метою безпеки на перегляд не пропускаємо більше, ніж 65 людей, - пояснює директор Львівського Кіноцентру Андрій Породко. - Тому і квиточки продаємо заздалегідь, через інтернет. Щоб люди на місці не розчаровувалися, коли вільних місць уже не буде. Квитки можна придбати на офіційні сторінці Львівського Кіноцентру у Фейсбуці - Lviv Film Center. Там же можна слідкувати і за афішею.
Робота над відкритим кінозалом триває. Кошти, зібрані з кожного сеансу, одразу ж вкладаємо у килимове покриття для решти даху, нові сидіння. Хочемо якнайшвидше зробити наш дах максимально гарним і романтичним місцем. Будуть ліхтарики, поручні, накриття від дощу."
Для глядачів також працює кафе у холі кіноцентру, можна споглядати захід сонця і вигляд на місто та парк.
Квитки на покази під відкритим небом коштують 40-60 грн. Основні сеанси - щосуботи і щонеділі о 21.00 і 23.00. Будуть і додаткові у будні. Про них також повідомлятимуть на сторінці Lviv Film Center. На даху будуть транслювати і футбольні матчі.

Зараз ви читаєте новину «Фільми на даху кіноцентру можна переглянути за 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі