субота, 25 листопада 2017 09:41

Фермер звинуватив сільського голову у викраденні врожаю

Фермер звинуватив сільського голову у викраденні врожаю
Сільський голова Посухівців Черкаської області вночі забрав кукурудзу з поля місцевого фермера. Фото: propozitsiya.com

Сільський голова Посухівців Черкаської області Володимир Чабан вночі забрав кукурудзу з поля місцевого фермера Андрія Кисіля.

Справою займаються правоохоронці, йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Сільський голова по телефону наказав комбайнеру Юрію Микитюку зібрати чужий врожай. Коли побачив, що направив робочого у чуже поле, пообіцяв вирішити проблему. Минуло два тижні, а кукурудзу Чабан не віддав. Орендатор втратив зерна більше, ніж на 20 тис. грн.

"Якби він мав бажання усе повернути нам, то уже б давно це зробив. Володимир Станіславович говорить, що то не він. Ми намагаємося швидше змолотити поле, щоб заплатити орендну плату селянам. Більша частина людей бере її у натуральній формі. Тепер я не знаю, де брати кукурудзу, щоб видати паї", - розповідає Андрій Кисіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники за ніч обікрали село

Вкрадене зерно зберігається у ангарі сільського голови. У тому, що сталося він звинувачує комбайнера та свою дружину: "Прямого відношення до цієї справи я, як сільський голова, не маю. Вказівку по телефону комбайнеру давав не я, а моя жінка".

Фермер подав заяву до прокуратури, та готує звернення до чиновників вищого рівня.

В Івано-Франківській області сільський голова виділив сам собі землі майже на 140 тис грн.

Їх розміщення украй вигідне для ведення комерційної діяльності, а не тільки для ведення особистого селянського господарства.

За інформацією прес-служби, на підставі фіктивних рішень сесії сільський голова незаконно вилучив землі з комунальної власності і приватизував їх. Своїми діями зловмисник завдав збитки сільській громаді на 138 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «Фермер звинуватив сільського голову у викраденні врожаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі