середа, 24 лютого 2016 21:47

Дружина керівника Барської райдержадміністрації у страшній ДТП переламала ноги

Дружина керівника Барської райдержадміністрації у страшній ДТП переламала ноги
volynnews.com

Сьогодні, близько 16-ї години у райцентрі Бар Вінницької області зіштовхнулись дві іномарки. Аварія сталася на вулиці Героїв Майдану. Водій "Опеля" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Рено". За його кермом сиділа жінка, пише сайт "Vlasno.info" із посиланням на прес-центр Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

"Чоловік є мешканцем Барського району. Він отримав важку черепно-мозкову травму. Зараз перебуває в коматозному стані у реанімації. Жінка госпіталізована до хірургічного відділення районної лікарні з численними переломами кінцівок та забоями" - говорить Олександр Миронов з відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Після зіткнення "Опель" загорівся. Викликали рятувальників. Втім, машина майже повністю згоріла. Всі обставини ДТП з'ясовують слідчі.

"Аварія була дуже страшною. Удар був такої сили, що у "Рено" мотора видно не було. Не дивлячись на те, що спрацювали подушки безпеки, Віта отримала дуже складні переломи ніг. Зараз у хірургії. Лікарі кажуть, що на реабілітацію підуть місяці, - розповідає про аварію, в яку потрапила його дружина, голова Барської райдержадміністрації Володимир Саволюк.

В "Опелі" їхало троє чоловіків. За словами Саволюка, всі знаходились у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

"Посеред білого дня виїхали на зустрічну смугу, бо обганяли вантажівку. Навіть не пригальмували, коли побачили, що перед ними три машини. Дві попередніх якось зуміли з'їхати з дороги, а Віта не встигла, бо їй ті машини закривали огляд. Вона кермо вивернула, але було вже пізно. Дві машини побиті повністю. "Опель" навіть загорівся, а ті хлопці зараз в реанімації".

Зараз ви читаєте новину «Дружина керівника Барської райдержадміністрації у страшній ДТП переламала ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі