середа, 31 липня 2019 19:54

Доброволець "Азову" відкрив ресторан здорової та швидкої їжі
13

24-річний Богдан Мацюра відкрив у Львові ресторан здорової та швидкої їжі "Ґейзер"
Фото: Валерій Шмаков
У закладі подають сендвічі, салати
Шеф-кухарем є сам Богдан. Допомагає йому дівчина
Ґейзер - джерело, що фонтанує гарячою водою і парою, тому й обрали таку назву.
Вводимо в меню ще пасти і згодом супи", - каже власник закладу.

24-річний Богдан Мацюра відкрив у Львові ресторан здорової та швидкої їжі "Ґейзер". Розташований на вулиці Івана Франка.

Власник у минулому брав участь в АТО у складі добровольчого полку "Азов". Має освіту кухаря. Працював раніше су-шефом у ресторані японської кухні.

"Ґейзер - джерело, що фонтанує гарячою водою і парою, тому й обрали таку назву. Готуємо овочі, м'ясо, рибу на пару. Соуси теж самі робимо на основі олії, знежиреного йогурту. Булочки і хліб у нас з цільнозернового і суміші житнього і пшеничного борошна", - розповідає Богдан.

У закладі подають сендвічі, салати. Сендвічі приблизно коштують 50 гривень, салати - 70. З напоїв є кава, чай, лимонад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі лофт: колишній боєць робить дизайнерські меблі

"Спершу збиралися готувати в основному їжу на винос , але тепер поєднуємо обидва формати. Вводимо в меню ще пасти і згодом супи", - каже власник закладу.

Шеф-кухарем є сам Богдан. Допомагає йому дівчина.

Ветеран АТО Сергій Бондарук відкрив у Львові на вулиці Модеста Менцинського рибний ресторан Fisher. Шеф-кухарем у закладі є він сам.

Зараз ви читаєте новину «Доброволець "Азову" відкрив ресторан здорової та швидкої їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі