понеділок, 25 жовтня 2021 11:08

Директор школи влетів на солідний штраф за невакцинованих працівників

Директор школи влетів на солідний штраф за невакцинованих працівників
Директор школи порушив карантинні вимоги. Фото: pixabay.com

У Львові директора гімназії святої Софії оштрафували на 34 тис. грн за роботу навчального закладу без обов'язкової вакцинації колективу.

Про це йдеться в рішенні Галицького районного суду Львова.

Посадовець порушив карантинні вимоги, передбачені постановою Кабміну. Директор школи допустив навчальний процес без обов'язкової вакцинації 80% працівників.

Постанову можуть оскаржити у Львівському апеляційному суді впродовж 10 днів із дня ухвалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише сім шкіл Києва зможуть працювати в червоній зоні

13 вересня уряд схвалив зміни до постанови про карантин. Нововведення передбачають привілеї для вакцинованого від коронавірусу населення та для закладів із вакцинованими працівниками.

МОЗ затвердило перелік організацій, працівники яких мають обов'язково вакцинуватися. Наказ набуває чинності із 7 листопада 2021 року.

Обов'язковій вакцинації підлягають працівники центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій і структурних підрозділів, закладів вищої, післядипломної, професійної, загальної середньої, початкової, позашкільної та дошкільної освіти й наукових установ.

Зараз ви читаєте новину «Директор школи влетів на солідний штраф за невакцинованих працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі