четвер, 17 червня 2021 15:51

Чотири місяці на ланцюгу: пара з Харкова встановила рекорд і розійшлася

Чотири місяці на ланцюгу: пара з Харкова встановила рекорд і розійшлася
Закохані з Харкова розірвали ланцюг і розійшлися. Фото: скріншот з відео "Сьогодні"

Скуті ланцюгом харків'яни 33-річний Олександр Кудлай та 28-річна Вікторія Пустовітова зняли його в Києві біля скульптури єднання на Дніпровській набережній.

Зробили це в присутності представника Книги рекордів України, пише "BBC.Україна".

Вікторія заявила, що "таке кохання їй не підійшло", і саме вона була ініціатором розриву.

"Я не хочу це приймати. Я хочу повернутися в повноцінне життя, хочу займатися своїми справами. Хочу реалізовувати себе. Думаю, що наша пара стане хорошим прикладом для всієї України й для пар за її межами, що такого не варто повторювати", - сказала Пустовітова.

За її словами, сильних сварок між нею та Олександром не було, а бажання завершити стосунки "мало накопичувальний ефект".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сідаємо в машину через одні двері" - як живуть закохані, які скували себе ланцюгом

Експартнер дівчини заявив, що вони з Вікторією погано знали одне одного.

"До того, як надягли ланцюги, ми погано знали одне одного, мало що обговорювали, не розмовляли. А зараз наша комунікація вже давно налагодилася, ми одне одного знаємо досконально, навиворіт. І здоровий глузд нам майже одночасно підказав, що в нас не буде здорових стосунків", - сказав Кудлай.

Він додав, що за час стосунків пропонував Вікторії одружитися, але добре, що такий крок вони зробили.

"Були налаштовані рішуче. Весілля і все таке. Добре, що це зрозуміли раніше, ніж одружилися, що не підходимо (одне одному.- Gazeta.ua)", - сказав чоловік.

Вікторія Пустовітова і Олександр Кудлай знайомі шість років. Пара зустрічалася понад два роки, а потім зробила паузу в стосунках. З січня цьогоріч хлопець і дівчина знову почали жити разом. Прикували до своїх рук ланцюг 14 лютого. Для цього навмисно приїхали з Харкова до Києва. З ланцюгом планували прожити три місяці, щоб перевірити міцність почуттів та встановити рекорд України. Вчинок викликав неоднозначні оцінки у соцмережах. Одні підтримували рішення пари, інші пояснювали його можливим тиском з боку партнера або бажанням прославитися. Напередодні зняття ланцюга пара повідомила, що вирішила повністю розірвати стосунки. Сьогодні ще раз підтвердила це бажання.

Зараз ви читаєте новину «Чотири місяці на ланцюгу: пара з Харкова встановила рекорд і розійшлася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі