неділя, 08 грудня 2019 04:11

Чоловік, який убив усю свою сім'ю, пройшов психіатричну експертизу

Вінничанин Анатолій Малєц, який убив свою сім'ю, пройшов психіатричну експертизу і визнаний осудним.

Автор: puer
  Анатолія Малеця, який убив всю свою сім'ю, визнали осудним
Анатолія Малеця, який убив всю свою сім'ю, визнали осудним

Тому він повністю усвідомлював, що чинить страшний злочин, пише 33 канал.

Але навіть без експертизи можна зробити висновок, що це так. Під час засідань він поводить себе цілком адекватно. Перед рідними вбитих навіть вибачення не попросив.

Він тільки турбується, щоб майно не розікрали з квартири матері. На кожному засіданні питає за нього та квартири. Можливо, Анатолій Малєц надіється на суд присяжних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство всієї родини: родичі відмовились від публічного судового процесу

Але яка нормальна людина в цій ситуації йому допоможе? Вироку у цій справі доведеться чекати не один місяць, бо попереду — дослідження доказів, дебати… Коханку підозрюваного Ліну вже заслухали.

31 грудня минулого року у Вінниці чоловік викликав поліцію, повідомивши, що знайшов своїх рідних убитими. Трохи більше доби знадобилося вінницьким поліцейським, щоб зібрати достатньо доказів і оголосити про підозру чоловікові, який сам убив найближчих людей молотком.

Над розкриттям цього злочину працювали близько ста поліцейських. Слідством відпрацьовувалися усі можливі версії трагедії, внаслідок якої загинула родина. Проведені слідчі та оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства – чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт.

За рік перед тим подружжя розлучилося, мати зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були нормальні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який убив усю свою сім'ю, пройшов психіатричну експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі