неділя, 25 липня 2021 09:07

Чим живе олімпійська фан-зона у Львові
17

У дворику львівської Ратуші запрацювала безкоштовна фан-зона
Фото: Валерій Шмаков
Вхід до дворику Ратуші прикрасили портретами українських спортсменів
Скелелазіння - новий вид спорту в програмі Ігор ХХХІІ Олімпіади
Фан-зона працює щодня із 10:00 до 17:00
Для відвідувачів діють локації настільного тенісу, бадмінтону, кіберспорту і скелелазіння

У дворику львівської Ратуші запрацювала безкоштовна фан-зона Lviv Olympic Space, де транслюють змагання Олімпійських Ігор-2020 у Токіо. Львів'яни та гості міста приходять сюди разом вболівати за українських спортсменів.

Фан-зона працює щодня із 10:00 до 17:00. У дворику ратуші діє низка відпочинкових і розважальних зон, а також відбуваються різні події.

Зокрема, на сцені з великим екраном висвітлюється актуальна інформація щодо Олімпіади. Відбуваються прямі включення з спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший день Олімпіади: хто виборов медалі

Для відвідувачів діють локації настільного тенісу, бадмінтону, кіберспорту і скелелазіння (новий вид спорту в програмі Ігор ХХХІІ Олімпіади).

Також продають їжу, напої і спортивні товари. Вхід до дворику Ратуші прикрасили портретами українських спортсменів, що беруть участь в Олімпійських іграх.

Для ентузіастів діє куточок японської культури. Тут можна дізнатися щось нове про японську мову, спробувати себе у мистецтві орігамі та провести чайну церемонію.

Літні Олімпійські ігри триватимуть із 23 липня до 8 серпня.

Україну на Олімпіаді в Токіо представлять 157 спортсменів - це найменша кількість учасників від України на літніх Іграх за час незалежності.

На Олімпійських іграх розіграють 339 комплектів медалей у 33 видах спорту.

Зараз ви читаєте новину «Чим живе олімпійська фан-зона у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі