пʼятниця, 01 листопада 2019 14:51

Цілий вечір звучатиме танго - презентують авторський проект Назарія Пилатюка

Цілий вечір звучатиме танго - презентують авторський проект Назарія Пилатюка
Концерт почнеться о 19.00.

12 листопада у Львівській національній філармонії презентують авторський проект заслуженого артиста України Назарія Пилатюка спільно з Оркестром "Академія", Артуром Микиткою, Петром Довганем і Антоном Сопігою та диригентом Ігорем Пилатюком - "Танго Останньої Надії".

Назарій Пилатюк розповів, що "Т.О.Н." народився під впливом музики геніальних композиторів сучасності, зокрема Джона Вільямса, музика якого звучить в кінофільмі "Список Шиндлера". Цю музику поєднують з музикою життя і смерті - танго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди поїхати в Карпати восени: 10 найкращих курортів

Під час концерту прозвучать знамениті композицій Астора П'яццолли, Володимира Винницького, Мирослава Скорика, Рішардо Гальяно, Якоба Гаде в оркестровці талановитого композитора Ярослава Олексіва, а також декілька авторських композицій Антона Сопіги, з яких розпочиналися перші проекти тріо "Promenade".

"Назва говорить сама за себе. А в поєднанні з музикою з кінофільму "Список Шиндлера" створює особливу атмосферу, яка завжди залишиться в нашій пам'яті", – вважає автор проекту.

Початок концерту о 19 годині.

16 листопада у Львівській національній філармонії проект "ShockolaD" і Дана Винницька святкуватимуть 15-річний ювілей.

Зараз ви читаєте новину «Цілий вечір звучатиме танго - презентують авторський проект Назарія Пилатюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі