субота, 17 лютого 2018 13:22

Четвертий рік війни: газета анонсує "Вечера" російського пропагандиста
3

На Запоріжжі газета Токмацького району "Таврія", що нині перебуває у процесі "роздержавлення", друкує програму російських телеканалів, розповсюдження яких обмежено на території України
Фото: Facebook

На Запоріжжі газета Токмацького району "Таврія", що нині перебуває у процесі роздержавлення, друкує програму російських телеканалів, розповсюдження яких обмежено на території України.

Про це повідомляє Depo.ua

Відповідні фото газетних сторінок виклав на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО Віталій Видиш.

На фото - примірник "Таврії" від 15 лютого цього року, де надрукована програма російських телеканалів, зокрема "РТР-планета", на якому виходить пропагандистський "Вечер с Владимиром Соловьевым" і проти якого в Україні рішенням РНБО введені санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі від обстрілів поранено українського бійця

Торік у травні президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про заборону, зокрема, низки російських телеканалів. Серед них - "Телекомпания НТВ", "Первый канал. Всемирная сеть" і телеканали "РТР-Планета", "Россия-24".

Зараз ви читаєте новину «Четвертий рік війни: газета анонсує "Вечера" російського пропагандиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі