У Полтаві виявили підпільний цех, де виготовляли, а згодом реалізовували м'ясні та рибні консерви сумнівної якості.
Вся продукція виготовлялася в антисанітарних умовах, написав у Facebook начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін
"Встановлено, що одне із підприємств Полтави та фізична особа-підприємець, без дозвільних документів, порушуючи вимоги законодавства, продавали недоброякісні м`ясні, рибні консерви та паштети через мережу продуктових магазинів обласного центру", - сказав Андрій Замахін.
Триває досудове розслідування. Злочинцям загрожує штраф та позбавлення права займатися певною діяльністю до трьох років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масове отруєння: у лікарні десятки постраждалих
На складах Одеського гарнізону знайшли консерви без документів. Перевірку влаштували після того, як невідома хвороба масово вразила військовослужбовців.
Коментарі