середа, 21 квітня 2021 22:02

Батько семи дітей упав із машиною в ставок

Батько семи дітей упав із машиною в ставок
В аварії ніхто не вижив. Фото: Facebook/cherkasypolice

У вівторок, 20 квітня в селі Шукайводі Христинівської громади Черкаської області поховали трьох місцевих жителів – 47-річного Олега Кравця, 45-річного Павла Кутелепу й 35-річного Ігоря Бевзюка.

Напередодні чоловіки втопилися у місцевому ставку, впавши туди разом із автомобілем. Подія сталася увечері 17 квітня.

"Глибина в ставку невелика, але всі троє не вижили, – розповідає начальник Христинівської поліції Євген Вієцький. – Упали на повороті із автомобілем ВАЗ-2106 у ставок. Машина перекинулася й лежала догори колесами. Можливо, тому чоловікам не вдалося вибратися з води. Чи були вони п'яними – має встановити експертиза".

Староста Шукайводи Володимир Музиченко розповідає, як усе сталося.

"Того дня найстарший із них – Олег Кравець святкував день народження дружини. Цей чоловік – далекобійник, їздить вантажівкою по всій Україні. Після застілля поїхав ремонтувати машину. Дорогою додому заїхав у місцеве кафе. Випивав там. Посадив у машину ще двох – Кутелепу й Бевзюка й поїхали святкувати ще. За словами очевидців їхали повільно, але в поворот біля ставка автомобіль не вписався й упав у воду. Глибина там невелика, бо на поверхні води було видно двері".

Місцеві почали гукати на допомогу родичів потерпілих.

"Син Павла Кутелепи й брат Ігоря Бевзюка стрибнули в ставок, – каже Музиченко. – Розбили скло й витягли звідти тих хлопців. На місце прибула поліція, рятувальники швидка. Усім робили штучне дихання, намагалися реанімувати, але марно. Для мене дивно, що вони навіть спроб не робили вибратися з машини. Чи то вдарилися, чи спали – невідомо".

У Павла Кутелепи залишилося семеро дітей. Найстарший – служить в армії. Решта – шкільного й дошкільного віку. Олег Кравець мав двох дорослих дітей. Ігор Бевзюк одружений не був. Він працював у місцевому лісництві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія зі школярем у тирі: що відомо про стан хлопця

Сьогодні на Франківщині трактор застряг у річці Черемош. Тракторист намагався переїхати на інший берег , але не розрахував швидкість та течію. Трактор застряг у 30 метрах від берега.

Зараз ви читаєте новину «Батько семи дітей упав із машиною в ставок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі