пʼятниця, 07 квітня 2017 17:24

Батьки звинуватили директора школи у розбещенні дітей

Автор: depo.ua
  Батьки звинуватили директора школи у розбещенні дітей
Батьки звинуватили директора школи у розбещенні дітей

У селищі Рудниця Піщанського району Вінниччини сотня батьків не пустили дітей до школи. Звинувачують директора школи у розбещенні дітей.

Вийшли до школи на протест разом із вчителями, до яких директор теж залицявся, пише nnovosti.info.

За жінок вступилися їхні чоловіки. Тоді директор звинуватив людей у замаху. Але сам пішов на лікарняний. Сказав, що то все наклеп.

Одна з 14-річних школярок розповіла матері, що боїться відвідувати школу. Каже, 60-річний директор ходить за нею слідом. Вистежує дівчинку та безсоромно заграє.

Дівчина згадує, якось ввечері він перестрів її та почав залицятися. Почав мацати і силоміць поцілував. Дитина у сльозах благала матір перевести її до іншої школи.

Школярі передали відео, зняте на телефон в одному з сільських кафе. На відео директор школи у нетверезому стані розповідає школярці про те, кому вона має "віддати любов і ласку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько розбещував неповнолітніх доньок

В Маріуполі Апеляційний суд Донецької області виніс остаточний вирок пастору-педофілу 65-річному Миколі Іващенку. Він отримав 13 років в'язниці. За даними слідства, пастор зґвалтував і розбещив 13 неповнолітніх дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Батьки звинуватили директора школи у розбещенні дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі