понеділок, 31 жовтня 2016 18:06

Банщик влаштував бордель у сауні
4

Фото: vn.npu.gov.ua

Поліцейські затримали 25-річного працівника однієї з вінницьких саун, у якій він організував бордель. Сутенерством займався півроку.

Чоловік пропонував відвідувачам організувати інтим. На нього працювали шестеро дівчат. Наймолодшій - 17 років. За годину роботи вони отримували 900 гривень. З них 300-400 гривень віддавали банщику. Про це інформує віддл комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські два роки торгували наркотиками

"Правопорушника затримали під час отримання ним грошової винагороди. Одна з дівчат розраховувалася за отриманого клієнта. У момент затримання в сауні "працювали" дві дівчини", - каже в.о. начальника відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними торгівлею людьми, обласної поліції Дмитро Іванченко.

Проти працівника сауни відкрито кримінальне провадження. Йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше на Вінниччині за отримання хабаря арештували колишнього співробітника служби безпеки України. Він вимагав у іноземця 150 тисяч гривень за "кришування". Затриманий є заступником начальника одного з відділів Всеукраїнської Спеціальної Колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

Зараз ви читаєте новину «Банщик влаштував бордель у сауні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі