понеділок, 10 квітня 2017 13:20

Балаклія повертається до нормального життя – Світлична

Балаклія повертається до нормального життя – Світлична
Глава Харківської ОДА Юлія Світлична каже, що перший етап ремонтно-відновлювальних робіт Балаклеї вже забезпечений фінансуванням

Близько півтисячі будівельників спрямовані на відновлення м. Балаклія, що на Харківщині, після ліквідації катастрофи на військовому арсеналі.

Про це повідомила Голова Харківської обласної адміністрації, інформує Цензор.НЕТ з посиланням на інтерв'ю "Обозревателю".

За словами Світличної, зараз у Балаклії працює близько 500 будівельників.

"Ремонтуємо покрівлі та вікна, після буде виконаний більш складний капітальний ремонт будівель житлового фонду та соціально-гуманітарної сфери", – сказала Світлична.

Як зазначила глава ХОДА, перший етап ремонтно-відновлювальних робіт уже забезпечений фінансуванням.

"На ці цілі з бюджетів різних рівнів уже направлено 112 мільйонів гривень. Потреба більша, і у нас є домовленість з КМУ про виділення додаткового фінансування", – повідомила Юлія Світлична.

Також, за її словами, сьогодні вже повністю відновлено газопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення у місті.

"У звичайному робочому графіку працюють магазини. Відновили навчальний процес школи. Балаклія повертається до нормального життя", – наголосила Юлія Світлична.

Як повідомлялося, 23 березня в місті Балаклія Харківської області на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було залучено 581 осіб та 129 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 160 чоловік і 54 одиниці техніки, 20 піротехнічних розрахунків (135 осіб та 50 одиниць техніки).

Зараз ви читаєте новину «Балаклія повертається до нормального життя – Світлична». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі