пʼятниця, 14 червня 2019 17:48

Японські вареники та панкейки: які страви готують діти у кулінарному таборі
11

У Вінниці відкрили перший кулінарний табір. На базі центру розвитку "Орігамі" діти 10-13 років тиждень навчалися готувати страви країн світу.

"У перший день денного табору ми вчилися робити стейки лосося на пару, панкейки, солодку пінку та японський омлет із шинкою. Вдалося приготувати одразу 7 сніданків", - розповідає Gazeta.ua дослідниця Подільської кухні та гастрогід Олена Павлова.

У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою
Лосось на пару. Фото: надані Оленою Павловою
У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою
У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою
У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою

В останній день діти навчалися готувати страви з тіста. Ліпили вареники із полуницею, хінкалі із сулугуні та японські гьодзе. До майстер-класів приєднувалися шеф-кухарі вінницьких ресторанів.

Вартість кулінарного табору - 1250 грн. Тривав 5 днів.

Організатори вже анонсували другу зміну унікального заходу, яка відбудеться 24 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 58% українців хочуть дитячі кімнати на роботі: дослідження

Психологи вважають, що секрет взаєморозуміння з дитиною полягає в правильних формулюваннях. Ми любимо своїх дітей, але іноді вони діють на нерви. Можуть бути примхливими або прийти додому з поганими оцінками в щоденнику. Іноді батькам просто необхідно донести до дітей свої думки, поговорити про те, що в їхній поведінці потрібно скорегувати.

Зараз ви читаєте новину «Японські вареники та панкейки: які страви готують діти у кулінарному таборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі