середа, 23 грудня 2015 13:34

Як зробити сніжинку і що приготувати - топ запитів мешканців Львівщини до нового року

 

Що одягнути на Новий рік і який макіяж зробити 31 грудня зараз майже не цікавить мешканців Львівщини. Напередодні 1 січня львів'яни цікавляться тим, що приготувати на новорічний вечір та який економічний прогноз на наступний рік. Такі дослідження зробила компанія "Яндекс Україна" на основі аналізу передноворічних запитів до інтернету.
Найпопулярнішими запитаннями в області є такі: "як зробити сніжинку з паперу", "як загадати бажання на новий рік", "що приготувати на новий рік".
Кожен четвертий запит на цю тему стосується рецептів або як незвично подати улюблені страви: "салат шуба в рулеті", "київський торт як у магазині рецепт". Цього року в усіх регіонах України у рейтингу найпопулярніших новорічних страв лідирують салати. На Львівщині в мережі шукають "небанальні" салати, "цікаві", або "салат мавпа".
А ось топ-5 рецептів, які шукають львів'яни: салат "Олів'є", домашня ковбаса, запечена картопля, печінковий торт, салат "Мімоза".
Лише кожен десятий запит стосується сценаріїв та конкурсів на новорічний вечір, на зразок "сценарий на корпоратив только не боулинг", "намалювати пісню у лісі лісі темному".
"Менше люди цікавляться тим, як сподобатися Мавпі, що подарувати, - розповідає представник компанії Наталія Журавльова. - Хоча все ж таки на Львівщині, як і в інших регіонах, найбільше щастить хлопцям і мамам – подарунки для них шукають найчастіше."
Серед цікавих запитів є такі: "смотреть как празднуют новый год в букингемском дворце", "какой цвет волос в моде в 2016 году фото".
"Примітно, що тут більше люди довіряють астрологам, ніж аналітикам. Запитів на кшталт "каким будет 2016 год для украины предсказания астрологов экстрасенсов" значно більше, ніж типу "що чекає україну в 2016 році на думку експертів". Особливо людей хвилюють фінанси: "правда ли что в 2016 году отменят пенсии" або "курс долара 2016 в україні", - додає Журавльова.
А ось які кумедні запити задають львів'яни про Новий рік і Різдво: "де купити мандаринки новий рік", "своїми руками новый год", "надзвичайна промова на тему різдво", "як випросити в мами шоби відпустила на новий рік", "смс привітання з різдвом христовим смішні".

Зараз ви читаєте новину «Як зробити сніжинку і що приготувати - топ запитів мешканців Львівщини до нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі