субота, 21 вересня 2019 18:38

Як поєднати бізнес і материнство
7

Презентація книги Оксани Тимків «Бізнес-мама».
Фото: Ольга Васьків
Презентація книги Оксани Тимків «Бізнес-мама».
Презентація книги Оксани Тимків «Бізнес-мама».
Презентація книги Оксани Тимків «Бізнес-мама».
Презентація книги Оксани Тимків «Бізнес-мама».

У Львівській копальні кави під час 26 Book Forum бізнес-леді Маргарита Січкар та засновниця мережі центрів раннього розвитку Оксана Тимків говорили про власну справу, яку може розпочати жінка та як поєднати бізнес і материнство? А також презентували книгу Оксани Тимків "Бізнес-мама".

Оксана Тимків - мама двох дітей. За освітою – вчитель англійської мови, зацікавилась темою дитячого розвитку, коли була вагітною. Відкрила клуб раннього розвитку "Мудрик", мережа якого є в багатьох містах. Книгу написала, бо хотіла поділитися досвідом із жінками.

"Я працюю і бачу, що жінок, які мають власний бізнес – одиниці. Мені хочеться їх надихнути, розповісти про власний досвід. Для себе у декреті я вивела формулу "25%". Це означає, що із 100% я витрачаю по 25% на: дітей, бізнес, себе та стосунки. І намагаюся не бути перфекціоністкою, адже якщо щось не вдається ідеально – це засмучує", - каже Оксана Тимків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми - за містичні тексти" - на Book Forum представили нове видавництво

Маргарита Січкар - бізнес-леді, рестораторка, авторка книг, мотиваційний спікер. На Форум видавців привезла п'яту книгу.

"Я з покоління іншого- старшого, у нас книги були в дефіциті. Зараз їх настільки багато, що треба обирати, що почитати якісне. Люди слухають лідерів думок. У мене цілий список таких книг і фільмів. Читаю 5-6 книг на місяць, веду блокнот, записую важливе. 7 років тому я зрозуміла, що щастя виникає тоді, коли робиш те, що завжди хотілося, особливо реалізовуєш дитячі мрії. Щоб бути щасливим, треба розставити пріоритети, повільніше метушитися", - каже Маргарита Січкар.

Нове українське видавництво "Дім Химер" цьогоріч уперше презентувало свою роботу на 26 Book Forum. За рік видавнитво видало 17 книжок, авторами яких є молоді українські літератори.

Зараз ви читаєте новину «Як поєднати бізнес і материнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі