неділя, 26 жовтня 2014 12:06

"А эти ночи в Крыму теперь кому?": "Бумбокс" у Львові зібрав повний зал
6

Фото: Ольга Швед

25 жовтня у Львові у Палаці спорту України виступив столичний гурт "Бумбокс" в межах ювілейного туру "Бубокс.10 років". Своїм львівським шанувальникам "Бумбокс" підготував унікальне тригодинне шоу – пісні з усіх альбомів, потужний звук, а також відеоряд рідкісних архівних матеріалах. Гурт привітали також спеціальні гості події - співак Дмитро Шуров та лідер гурту O.Torvald Женя Галич. У виступі гурт поєднав хіти із різних альбомів та виконав кілька пісень у дуетах із друзями.

"Це особливе для нас місто, тут неймовірна публіка. Львів — місто, у якому були одні з найбільш знакових і видатних концертів нашої команди за ці 10 років. Пригадую концерти у клубі Пікассо, у тому ж "Спартку", скрізь просто вибухова аудиторія була. Ми щасливі, що такі люди ходять до нас на концерти. Нам дуже приємно спілкуватися із львівськими слухачами, вони особливі, це щоразу як нове відкриття" — зізнався на прес-конференції напередодні вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Львівська публіка заповнила увесь Палац спорту України, один із найбільших концертних залів міста. Разом із "Бумбокс" усі співали улюблені пісні "Вахтерам", "Квіти у волоссі". "Этажи", "Наодинці", "Дитина", "Хвилюватися немає причин" та багато інших.

Після Львова "Бумбокс" вирушать у концертне турне Європою. Команда виступить у Варшаві, Кракові, Празі, Відні, Антверпені та Парижі. В Україні колектив відвідає також Дніпропетровськ, Одесу, Київ та Харків. Концертна програма "Бумбокс.10 років" в кожному місті туру буде зіграна лише один раз.

Зараз ви читаєте новину «"А эти ночи в Крыму теперь кому?": "Бумбокс" у Львові зібрав повний зал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі