понеділок, 15 квітня 2019 17:15

У Терешківській ОТГ скликають сесію

У Терешківській ОТГ скликають сесію
16 квітня о 13-й годині відбудеться сесія Терешківської сільради. Фото: go.poltava.ua

16 квітня відбудеться сесія у Терешківській ОТГ. Засідання розпочнеться о 13-й у приміщенні сільради.

Про це журналістам "Газети" розповіли у сільраді.

На порядку денному 26 питань, останнє - "різне". Здебільшого затверджуватимуть програми будівництва, навколишнього середовища, модернізації, оздоровлення та відпочинку дітей тощо.

"Цього року відшкодовуватимемо частину вартості путівки в дитячі табори відпочинку, це два мінімальні прожиткові мінімуми. На даний момент зареєструвались 10 чоловік. На дитину виходить близько 4200 грн", - розповіла секретар Терешківської сільради Лариса Сердюк.

Також затвердять програму освітлення вулиць громади. Повністю ліхтарями забезпечені лише два села - Терешки та Копили. Планують освітити частково вулиці до кінця цього року у Зінцях, Вацях, Курилехівці, Кошубівці та інші селах, що входять до громади. Скільки точно грошей піде на освітлення — не відомо. Наприклад, одна з вулиць у Зінцях обійдеться у 116 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що говорили на сесії Щербанівської сільради - фото

Також на сесії розглянуть чимало земельних питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де шукати Терешківську сільраду — нова адреса

Мешканці Терешків заявляють, що облаштована на трасі зупинка - марно витрачні гроші. Йдеться про зупинку приміського транспорту на трасі Київ - Харків.

Зараз ви читаєте новину «У Терешківській ОТГ скликають сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають