середа, 24 квітня 2019 17:41

Концерт і ярмарок - у Карлівці збирали гроші онкохворій дитині
4

У Карлівці пройшов благодійний захід
Фото: Ірина Мартинюк
У Карлівці пройшов благодійний захід
У Карлівці пройшов благодійний захід
У Карлівці пройшов благодійний захід

У Карлівці пройшов благодійний концерт, на якому збирали гроші онкохворому 2-річному Артему Махну.

12 травня йому виповниться 2 роки. Хворіє на вроджений лімфобластний лейкоз. На пересадку кісткового мозку, яку проведуть спеціалісти ізраїльської клініки, необхідна значна сума. Залишилося зібрати понад 75 тис. грн.

Перед концертом на другому поверсі районного будинку культури розгорнули благодійний ярмарок і фотозону. Учні Карлівської гімназії ім. Ніни Герасименко пропонували тістечка, пиріжки, пряники, кекси, торти, прикраси для волосся, брошки, м'які іграшки.

"Ми продаємо різні кулінарні вироби, щоб зібрати гроші на лікування Артемкові. Із класним керівником Світланою Щербань беремо участь у благодійному заході, бо не можемо стояти осторонь такої біди. Хочемо, щоб Артем одужав", - сказали учні 6-А класу.

"Пропонуємо домашній "Наполеон", а також компоти та мохіто, виготовлені батьками учнів 1-Б класу", - розповів першокласник Денис.

"Не очікувала, що так багато людей відгукнеться на цю акцію. Людям не так важливо придбати щось конкретне, як підтримати посильною сумою хвору дитину, яка бореться за життя", - сказала Яніна Світлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На благодійному ярмарку в школі зібрали тисячу євро

Під час концерту виступили Сергій Євсєєв, Анжеліка Каленіченко, Марія Коваленко, Дарина Пилипенко. Також місцеві танцюристи та запрошені учасники "Ліги сміху".

Зібрали 29 105 грн.

Фінансово Артему можна допомогти, надіславши кошти на картку Приватбанку 5168 7573 1265 6988.

8 квітня в Розсошенській гімназії провели третій благодійний ярмарок. Продовжили збирати кошти на лікування 7-річного Артема Могили.

Зараз ви читаєте новину «Концерт і ярмарок - у Карлівці збирали гроші онкохворій дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають