субота, 08 червня 2019 17:06

Олександр Ференець подарував діткам села Озерна та селища Терезине гральні майданчики

Автор: фото з архівублагодійного фонду ”Фортеця”
  У селі Озерна та селищі Терезине Білоцерківського району відкрили дитячі майданчики.  Це перші подібні місця відпочинку
У селі Озерна та селищі Терезине Білоцерківського району відкрили дитячі майданчики. Це перші подібні місця відпочинку

Для дітей, які проживають у селі Озерна та селищі Терезине, що на Білоцерківщині, відбулося справжнє свято — відкриття гральних майданчиків. Подарував малечі казкові дитячі містечка для веселого та активного дозвілля голова благодійного фонду "Фортеця" Олександр Ференець.

У кожному населеному пункті малеча з нетерпінням очікувала на таку подію.

Тож того дня, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, розділити радість свята завітали як діти, так і дорослі. Адже батьки теж радіють та відверто зізнаються, що дитячий майданчик і для них є приємним подарунком. Діти були дуже задоволені, що у них нарешті з'явилося місце, де вони зможуть погратися, провести дозвілля, адже попереду літні канікули. Тож радощам не було меж.

Відкриття дитячих майданчиків було яскравим та надзвичайно емоційним. На дітей очікувало багато цікавих розваг, про які подбав фонд Олександра Ференця.

Турбота про дітей, їхнє щасливе життя — один із пріоритетів діяльності благодійного фонду Олександра Борисовича Ференця. Відкриття ще одного нового дитячого майданчика дасть змогу діткам активно, весело і з користю для здоров'я проводити свій вільний час.

"Усі ті добрі справи, які робить благодійний фонд "Фортеця" впродовж чотирьох років, — це все заради дітей, заради їхнього майбутнього. Особливої уваги сьогодні потребує малеча віддалених невеличких населених пунктів Київщини. У сільських дітей, на відміну від міських, мало можливостей для свого розвитку й дозвілля. Тому робота з відкриття дитячих гральних майданчиків продовжуватиметься й надалі", — зазначив голова фонду Олександр Ференець.

Відразу після урочистого перерізання стрічки дітлахи побігли випробовувати нові гойдалки, гірки, каруселі та інші розваги.

Ще довго лунав дитячий сміх. Радість в очах малечі, щасливі обличчя — ось те, заради чого варто жити й працювати.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ференець подарував діткам села Озерна та селища Терезине гральні майданчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають